Art Homes Stúdió

Leírás

KIADÓ STÚDIÓ ÉS 1 HÁLÓS LAKÁSOK A VÁROS SZÍVÉBEN, AZ ART HOMES LUXUS LAKÓPARKBAN PRÉMIUM KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOKKAL!

INGATLAN

30-55 négyzetméter méretű stúdió és 1 hálós lakások elérhetőek bérlésre, melyek erkélyre, utcára, vagy a belső kertre néznek. A lakások teljesen berendezettek, gépesítettek, modern és kiváló minőségű bútorokkal vannak felszerelve.

ÉPÜLET

Az ART HOMES 2018-ban épült a legmodernebb sztenderdeknek megfelelően. Több szolgáltatás is üzemel az épületben, amely megkönnyíti és jobbá teszi a lakók életét, többek között edzőterem, takarító és karbantartó szolgálat, helyszíni üzemeltetői iroda recepcióval, őrzött kerékpártároló és rooftop tetőterasz.

KÖRNYÉK

Az ART HOMES RESIDENCE a VI. kerületben, Székely Bertalan utcában található. Az épület nagyon közel van a Nyugati-pályaudvarhoz, a West End City Center bevásárlóközponthoz, az Andrássy úthoz, az Oktogon térhez és a Hősök teréhez. Néhány percnyi sétával elérhető tömegközlekedési eszközökkel számos nemzetközi üzlet, étterem és kávézó.

SZOLGÁLTATÁSOK

Angolul beszélő 0-24 menedzsment személyzet, takarítás, műszaki karbantartás, biztonsági szolgáltatások, gyönyörű belső kert, tetőtéri grillterasz és exklúzív fitness használat áll a vendégek rendelkezésére. A közös költség magában foglalja a nagy sebességű, azonnali elérhető internetet, a tévécsatornák széles skáláját és a kerékpártárolót

KÖLTSÉGEK

– közös költség: 100 € / hó (beleértve az internetet és a televíziót is)

– átalány rezsi díj: 100 € / hó