Szabadság út 94.

Leírás

II/A kerület zöldövezeti részében, a FRANCIA ISKOLA közvetlen szomszédságában ELADÓ egy 132 négyzetméteres, modern kivitelezésű, luxus lakás, mely egy új építésű 5 lakásos társasház földszintjén található a Szabadság út 94 alatt.

A lakás alapterülete 96 m2, melyhez tartozik egy 36 m2-es fedett terasz, valamint egy 212 m2-es kizárólagos használatú kert rész. A lakás teljesen berendezett, gépesített állapotban várja új Tulajdonosát. További értéknövelő tulajdonsága az ingatlannak a lakásban található riasztó rendszer, mely távfelügyeleti rendszerhez került bekötésre. A hűtési -, valamint fűtési rendszert hőszivattyú látja el, mely által a lakás rezsi költsége kedvező.

Az ingatlan kialakítása miatt kiválóan alkalmas lakás-, valamint irodai használatra is.
A Társasházban található mélygarázsban 2 db parkolóhely alkalmas elektromos autó töltésére, melyhez külön mérőóra került kiépítésre. Az ingatlanon belül további parkolóhelyek kerültek kialakításra, mely tovább növeli az ingatlan értékét.

A Társasházzal szemben található Máriaremetei Sport-, és Szabadidőközpont, mely további szórakozás, valamint sportolási lehetőséget biztosít. A Szabadidőközpontnak köszönhetően 0-24-es kamera és biztonsági szolgálat elérhető az utcában. További éttermek, bevásároló központok, kávézók séta távolságra elérhetőek.

A lakás kiváló befektetési lehetőség, a jelenlegi Tulajdonossal megegyezés szerinti további bérlési jogviszony opcionális.

Az ingatlan 1 db tárolóval, valamint 2 db parkolóval értékesítendő, melynek vételára:

Ingatlan: 189 000 000 Ft.
Tároló: 5 000 000 Ft.
2 db Parkoló: 15 000 000 Ft.